top of page

Állati Doktorok csapata

Kriszti Profilkép 4.jpg

Dr. Kiss Gábor

Már az egyetem alatt is elsősorban a sebészet iránt érdeklődtem, majd már végzett állatorvosként is lehetőséget kaptam, hogy munka mellett az egyetem sebészeti tanszékén tovább folytassam a tanulást.
Az Állatorvostudományi Egyetem elvégzése után egy szentendrei kisállatpraxisban kezdtem dolgozni. 2004-ben feleségemmel megnyitottuk Óbudán, a Bécsi úton az Állati Doktorok Rendelőjét.
Ma már a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagjaként ortopédiai szűréseket, műtéteket végzek több rendelőben. Saját rendelőnkben kutyák, macskák, nyulak, egzotikus állatok lágy és csontsebészeti ellátását, ortopédiai szűrővizsgálatát végzem.

2022-ben sikeresen elvégeztem az Egzotikus Szakállatorvosi képzést.

Dr. Maticsek Krisztina

Egész gyermekkoromat állatok közt töltöttem, mivel nagypapám pónikat, teheneket, juhokat tartott. Emellett kutyusok, cicák, hörcsögök, papagájok és teknősök sem hiányozhattak az otthoni állatkertből. Az állatok védelme és gyógyítása hivatalosan is a hivatásommá vált, mikor 2016-ban megszereztem az állatorvosi diplomámat. Jelenleg 2 cica és egy ló büszke gazdája vagyok. Főbb érdeklődési területeim a macskák gyógyászata és a fogászat, de a műtőben is magabiztosnak érzem magam. 

DSC_9293 Gábor fehér (1).jpg
DSC_9282 Judit fehér.jpg

Dr. Szabó Judit

Vidéken nőttem fel, sok cica és kutya társaságában. A gimnáziumi nyári szünetekben a Fővárosi Állat Állatkertben dolgoztam.
Az Állatorvostudományi Egyetem elvégzése után először egy solymári, majd egy szentendrei kisállat praxisban kezdtem el dolgozni.
Férjemmel 2004-ben alapítottuk Óbudai, Bécsi úti rendelőnket. Mivel a kisállatokon belül a nyuszik, rágcsálók különösen közel állnak hozzám, ezért egy két éves képzés keretében Egzotikus szakállatorvosi végzettséget szereztem. Emellett kiemelt érdeklődési területeim a bőrgyógyászat és az alternatív terápia.
Otthon munka után két gyermekünk, cicáink, kutyáink és teknőseink várnak.

Dr. Alföldi Rozália

Már egészen kis korom óta állatorvos szerettem volna lenni, ezért iskolai éveim alatt is tudatosan erre a pályára készültem. 2016-ban kezdtem az Állatorvostudományi Egyetemet és ha minden jól megy 2022. februárjában vehetem át a diplomámat és utána már remélem orvosként vehetek részt rendeléseken. Az egyetem mellet heti 1-2 napot tudok a rendelőben tölteni, de nagyon élvezem a sok gyakorlati tapasztalatot amit így szerezni tudok. Szabadidőmben szeretek kirándulni és a kis városi dzsungelemet ápolni, emelett pedig egy idős tündéri sheltie kutya büszke gazdája is vagyok.

Rozi feje4.jpg
Detti+Partvis4.jpg

Rózsa Detti

2020 júniusa óta segítem az Állati Doktorok munkáját. 14 éve ebbe a rendelőbe járok kutyáimmal, így biztos voltam benne, hogy egyeznek az értékrendjeink. Jó érzéssel tölt el, ha nem csak a gazdik visszajelzéseiből, de az állatok reakcióiból is látom, hogy megnyugtató számukra egy magabiztos segítő a doktorok mellett, aki foglalkozik velük, miközben a gazdi és a doktor a fontos problémákra tudnak koncentrálni. Fél éves korom óta kutyagazdi vagyok, jelenleg 2 kétlábú gyermek és 1 négylábú kutyus boldog anyukája vagyok. Szabadidőmben a helyi kutyás közösségben aktívan részt veszek, az óbudai kutyás szervezeteknek segítek, ahol tudok.

bottom of page