top of page

Állati Doktorok csapata

Kriszti Profilkép 4.jpg

Dr. Maticsek Krisztina

Egész gyermekkoromat állatok közt töltöttem, mivel nagypapám pónikat, teheneket, juhokat tartott. Emellett kutyusok, cicák, hörcsögök, papagájok és teknősök sem hiányozhattak az otthoni állatkertből. Az állatok védelme és gyógyítása hivatalosan is a hivatásommá vált, mikor 2016-ban megszereztem az állatorvosi diplomámat. Jelenleg 2 cica és egy ló büszke gazdája vagyok. Főbb érdeklődési területeim a macskák gyógyászata és a fogászat, de a műtőben is magabiztosnak érzem magam. 

Dr. Hatvany Korinna

Már gyerekként is imádtam állatokkal foglalkozni, otthonunkat mindig is örökbefogadott kutyákkal, cicákkal, nyuszikkal és teknősökkel osztottuk meg. Iskolai éveim alatt állatvédő szervezetek és menhelyek munkáját segítettem, ahol jobban betekintést nyerhettem az állatorvosi hivatás rejtelmeibe. Ma már nagy örömömre ennek a hivatásnak élhetek.

Főbb érdeklődési területem a belgyógyászat, azon belül pedig a kardiológia. Emellett szeretnék jobban elmélyedni az ultrahangos diagnosztikában és a lágyszervi sebészetben egyaránt.

Otthon egy idős keverék kutyus, és egy cica vár rám.

208150312_4296510580394828_5930701067477841624_n_edited.jpg
DSC_9282 Judit fehér.jpg

Dr. Szabó Judit

Vidéken nőttem fel, sok cica és kutya társaságában. A gimnáziumi nyári szünetekben a Fővárosi Állat Állatkertben dolgoztam.
Az Állatorvostudományi Egyetem elvégzése után először egy solymári, majd egy szentendrei kisállat praxisban kezdtem el dolgozni.
Férjemmel 2004-ben alapítottuk Óbudai, Bécsi úti rendelőnket. Mivel a kisállatokon belül a nyuszik, rágcsálók különösen közel állnak hozzám, ezért egy két éves képzés keretében Egzotikus szakállatorvosi végzettséget szereztem. Emellett kiemelt érdeklődési területeim a bőrgyógyászat és az alternatív terápia.
Otthon munka után két gyermekünk, cicáink, kutyáink és teknőseink várnak.

Dr. Kiss Gábor

Már az egyetem alatt is elsősorban a sebészet iránt érdeklődtem, majd már végzett állatorvosként is lehetőséget kaptam, hogy munka mellett az egyetem sebészeti tanszékén tovább folytassam a tanulást.
Az Állatorvostudományi Egyetem elvégzése után egy szentendrei kisállatpraxisban kezdtem dolgozni. 2004-ben feleségemmel megnyitottuk Óbudán, a Bécsi úton az Állati Doktorok Rendelőjét.
Ma már a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagjaként ortopédiai szűréseket, műtéteket végzek több rendelőben. Saját rendelőnkben kutyák, macskák, nyulak, egzotikus állatok lágy és csontsebészeti ellátását, ortopédiai szűrővizsgálatát végzem.

2022-ben sikeresen elvégeztem az Egzotikus Szakállatorvosi képzést.

DSC_9293 Gábor fehér (1).jpg
Detti+Partvis4.jpg

Rózsa Detti

2020 júniusa óta segítem az Állati Doktorok munkáját. 14 éve ebbe a rendelőbe járok kutyáimmal, így biztos voltam benne, hogy egyeznek az értékrendjeink. Jó érzéssel tölt el, ha nem csak a gazdik visszajelzéseiből, de az állatok reakcióiból is látom, hogy megnyugtató számukra egy magabiztos segítő a doktorok mellett, aki foglalkozik velük, miközben a gazdi és a doktor a fontos problémákra tudnak koncentrálni. Fél éves korom óta kutyagazdi vagyok, jelenleg 2 kétlábú gyermek és 1 négylábú kutyus boldog anyukája vagyok. Szabadidőmben a helyi kutyás közösségben aktívan részt veszek, az óbudai kutyás szervezeteknek segítek, ahol tudok.

bottom of page